Hi Everyone! <3

Oké badend in het zweet na twee youtube workouts schrijf ik deze post. Al lange tijd wil ik mijn levensstijl omgooien maar meestal was het maar van korte duur. Nu lijkt het toch alsof ik het te pakken heb en ik wil dit heel graag volhouden. Er zijn zoveel ‘makkelijke’ To Do’s te vinden om dit vol te houden maar nee, geen van allen hadden de juiste invloed. Je moet het zelf willen, motivatie that’s all! Wel wil ik voor mezelf enkele doelen stellen zodat ik richtlijnen heb..

  1. WATERWATERWATER en een klein beetje limonade.. Ik merk gewoon dat mijn lichaam opknapt van vocht en eigenlijk is dat ook logisch! Af en toe voeg ik een beetje siroop toe, volgens vele niet al te goed maar hey it’s my journey not theirs.
  2. Shake that ass Dat betekent geen één dag meer niets doen. Ik hoef heus niet elke dag fanatiek te sporten, maar een wandeling of kleine workout kan nooit kwaad. Daarnaast geef ik mezelf wel een vrijbrief op de dag voor mijn crosswedstrijd. Als ik me goed voel kan ik ervoor kiezen om te bewegen maar het moet niet..
  3. Personal schedule Ik ga me meer verdiepen in workout zodat ik mijn eigen kan samenstellen. Thank god there is youtube, gelukkig zijn er ook al langere workouts te vinden maar ik vind dat ik zelf ook initiatief moet nemen.
  4. I LOVE food en dat is ook belangrijk. Maar nu moet ik nog gaan leren eten; ja dat klinkt misschien raar maar ik moet leren samenstellen. Het zal me vast veel tijd gaan kosten maar dat is niet erg. Het eetpatroon wat ik nu heb, is ook in 22 jaar gecreëerd.

Nou people head up en hopelijk kan ik eindelijk deze lifestyle switch aan..

Live Laugh Love,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *