OMW2getfit

Jep here I’m again!
Gisteren was helaas geen topdag, lekker eten (lees McDonalds en ijs) en helaas niet de beweging die ik wenste. Ik heb wel bewogen hoor, een kleine workout van de Cosmopolitan en ik heb een klein rondje gelopen toen ik mijn auto naar de garage bracht. Grr ik wil mezelf niet heel erg straffen want het is geen mega faal maar ik baal er wel een beetje van. Extra motivatie om vandaag weer wat beter mijn best te doen!

Zometeen een sollicitatie gesprek maar voor de verandering met het OV omdat mijn auto bij de garage is voor APK. Als het goed is loop ik dan toch weer iets meer dan ik normaal zou doen! Het is maar 9 a 10 km met zowel de fiets als auto dus mocht ik hier komen werken heb ik zeker wel het doel om regelmatig te gaan fietsen. Ik durf niet te beloven dat ik vijf keer per week wil gaan fietsen maar elke dag is al meer dan eentje met de auto! Daarnaast ga ik vanavond voor het eerst ‘conditie trainen’ spannend! Ik zie er best tegenop omdat ik  het nog niet zo goed kan als de rest. Maar hey! Iedereen heeft ergens moeten beginnen?

Dus tsja, helaas geen perfecte dag maar op elke weg zijn hobbels te vinden dus ook deze. Ik dook net even in mijn foto archief en daar kwam ik foto’s tegen van toen ik nog een stukje zwaarder was dan nu.. Helemaal vergeten dat ik er ooit zo aan toe was en dat ik ook belangrijk; in je hoofd houden waar je vandaan komt. Niets is in één dag gebouwd, naja op een paar uitzonderingen na dan ;-p

Live Laugh Love,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *