Running Wishlist #1

runningwishlistSinds ik wat fanatieker ben geworden met hardlopen ben ik ook druk aan het rondkijken welke kledingstukken ik graag wil hebben. Normaal/nu loop ik gewoon in kleren van de kruidvat (Leontien Borsato lijn) en sportkleren van de Primark. Nu ik verder en vaker loop vind ik dat ik mezelf wel mag belonen met ‘echte’ kleren. Tuurlijk die andere kleren zijn ook echt maar je snapt vast wat ik bedoel! Kijk je mee naar mijn eerste running wishlist?

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-03-50

Hoe mooi zijn deze beauties van Nike? Ik heb ze al enige tijd op het oog maar ik heb natuurlijk pas net mijn runpops. Toevallig zijn deze nu in de aanbieding voor €90 in de online nike shop maar ik durf het nog niet aan. Ten eerste heb ik net een nieuw paar en ten tweede ben ik bang dat Nike te smal is voor mijn voeten. Helaas een paar schoenen die ik aan me voorbij moet laten gaan maar kwijlen mag toch?

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-05-21

Oké het wordt echt tijd voor een ‘merk’ sportbh. Met crossen draag ik altijd al BH’s van de hunkemoller maar met hardlopen loop ik met primark sport BH’s. Ook niets mis mee maar voor goede ondersteuning heb ik deze Nike pro rival BH op mijn wishlist gezet. Hij is er in volgens mij vijf verschillende kleuren dus er is voor iedereen wel een bijpassend kleurtje. Helaas zijn deze wel aan de prijzige kant dus ik spaar nog even door (of wacht stiekem gewoon op een aanbieding).

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-06-07

Wauw, hoe vet is deze hardloopbroek van Nike? (Jep bijna alles is Nike in deze wishlist..). Ik vind deze echt heel erg mooi, enig minpuntje is het prijskaartje; €135, maar misschien ben ik zo gek om voor deze wel te gaan. Ik vind hem wel echt heel cool namelijk! Oké nu snappen jullie het wel, hij staat op mijn wishlist 😉

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-06-58

Deze hardloophoodie zag ik op youtube voorbij komen en ik heb hem gelijk opgezocht op de Nike site. Deze hoodie is er in het blauw, groen en zwart en schijnt perfect te zijn voor de minder warme dagen. Lees geen -20 natuurlijk maar een normale lage temperatuur zou goed moeten kunnen. Blijft per persoon verschillend maar ik begin liever dat ik het koud heb dan dat ik het al veel snel te warm heb tijdens het hardlopen. Deze is trouwens ook in de aanbieding voor €42 bij Nike als ik me niet vergis.

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-08-40

Oké, tijd voor wat afwisseling! Deze broek van Adidas, in samenwerking met Stella McCartney, is ook wel heel bijzonder. De eerste paar keren vond ik het niets maar naarmate ik hem vaker voorbij zag komen vond ik hem steeds cooler worden. Enige minpuntje is dat ik denk dat er geen trekkoord in de broek zet, groot pluspunt is dat deze een stuk goedkoper is dan de Nike broek, deze is namelijk €49.95 op de Adidas site.

schermafbeelding-2016-09-23-om-16-09-35

Last but not least, een windjack van Adidas. Volgens mij zijn deze jacks nooit mega sexy maar deze kan er op zich wel mee door. Als het goed is moet dit jack de wind buiten houden en het dip dye idee vond ik dan ook erg leuk. Eigenlijk moet ik ook op zoek naar een regenjack maar een jack voor in de wind kan er ook nog wel bij natuurlijk! Dit jack is helaas wel weer aan de prijzige kant, namelijk €119,95 bij Adidas.

Nou, dat was hem dan; mijn eerste running wishlist. Eerlijk gezegd heb ik nog véél meer op mijn lijstje staan maar laten we het rustig aanpakken. Ik wil leren om collages te maken zodat het allemaal wat overzichtelijker wordt maar voor nu is dat me nog niet gelukt. Het is wel duidelijk dat ik hard mag gaan sparen als ik dit allemaal wil gaan kopen..

Heb jij ook items die je graag wilt kopen of kijk je nooit zo op de zaken vooruit?

Live Laugh Love,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *