New goal: The Real Gym

img_0054
Jup je leest het goed, een nieuw doel. Of naja misschien eerder een middel om mijn ‘hoofddoel’ te bereiken. Ik ben inmiddels bijna twee maanden aan het sporten in de sportschool; The Real Gym. Een kikkertjesgroene sportschool met de nodige ondersteuning en les mills groepslessen. Tot nu toe bevalt het in ieder geval heel erg goed. Als je even verder klikt vertel ik je er wat meer over!

Zoals je waarschijnlijk al wist ben ik al enige tijd bezig met een gezonde lifestyle creëren. Wist je het nog niet, dan weet je het nu 😉 Naast het gezondere eten en hardlopen was ik op zoek naar meer; krachttraining. Al enige tijd wilde ik beginnen in de sportschool maar ik wist niet goed hoe ik het moest combineren. Uiteindelijk gaat dat schijnbaar ook niet zo goed want het hardlopen is er volledig bij ingeschoten. Heel jammer als ik erover nadenk dat ik in januari de 16km wilde lopen. De grenzen die ik in de aanloop hiervoor steeds verlegde waren niet voor niets maar helaas is het doel er niet mee behaald.. Maar goed dat is een ander onderwerp, The Real Gym.

img_0032
The Real Gym is een sportschool een dorp verderop. Bij ons in het dorp heb je ook een sportschool maar deze sloot beter aan bij mijn wensen. Zo heeft de sportschool in het dorp een middagpauze tot 15.30, iets wat ik een groot nadeel vond. Daarnaast is mijn huidige sportschool misschien niet groter maar wel fijner ingericht. En voor mij het belangrijkste punt; ik kan een 3 maanden abonnement afsluiten en dat heb ik dan ook gedaan. Bij mijn sportschool zijn er verschillende groepslessen te vinden; Bodybalance, Bodycombat, Bodypump, Grit, en Zumba. Precies wat ik allemaal zocht en ik ben dan ook bezig met Grit en Bodypump. Bodycombat en Zumba moet ik nog een keer uitproberen, Bodybalance was niet helemaal mijn ding. Ik ga het denk ik nog wel een keer doen maar het was heel moeilijk om mijn rust te vinden tijdens deze les.

img_0005
Sinds enkel weken ben ik begonnen met het volgen van een trainingsschema; 2x per week een les, 2x per week kracht/cardio training. Onlangs heb ik een gesprek gehad met een andere personal trainer en aanstaande dinsdag ga ik voor de eerste keer met dit nieuwe schema sporten. Het idee blijft hetzelfde, 2x per week les en 2x kracht/cardio training. Tijdens het schrijven van dit artikel krijg ik wel steeds meer spijt van mijn hardloop switch. Mijn verste afstand was 16km en dat ging niet vlekkeloos, maar die 14km die ik daarvoor liep ging goed! En nu? Nu heb ik voor mijn gevoel alles in de prullenbak gegooid. Dus reden om hier verandering in te gaan brengen!

Helaas had ik vorige week de griep te pakken en deze week heb ik weer een flinke verkoudheid. Vandaag blijf ik nog even binnen in de hoop dat ik morgen een stuk ben opgeknapt! Donderdag weer beginnen met een nieuw schema en dan gaan we knallend 2016 afsluiten. Ik heb dit jaar genoeg bereikt voor mijn doelen maar mijn eindpunt is er nog lang niet. Heel misschien is het topje van de berg door de mist zichtbaar maar aan de andere kant is die nog zo ver weg. Laten we het er maar op houden hoe het met de mist is op bepaalde momenten.. 😉

Live Laugh Love,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *