OMW2getfit #3

IMG_1531

Wow het is alweer langer dan een half jaar geleden dat ik mijn laatste OMW2getfit voor jullie publiceerde. In deze tijd is er héél veel veranderd, geloof me! Zowel privé als in voeding en beweging.

01a492ade7c09c7de7120916364e54b18c83995a53

Voeding
Kwa voeding zit ik de afgelopen paar weken echt in een dip. Mijn honger is niet te stillen en de noodknop voor lekkere zoeten dingen is ergens héél ver weg te vinden. Hmm Please can someone help me? Nee ik weet het, dit is iets wat ik alleen moet doen.  Dus jup vanochtend weer netjes aan mijn kwark met muesli en verder gaan met mijn normale leven; gezond, bewust en in beweging :). Hierbij al een kleine toelichting op het privé verhaal; ik woon sinds twee maanden weer bij mijn ouders in huis. Een gezellig, druk en vol huis met chocolade en veel andere verleidingen. Helaas voorlopig geen dinerplans van mijn kant meer.. Langzaamaan krabbelen we op alleen het is lastig omdat ik regelmatig merk dat ik al iets heb opgegeten voordat ik bedenk wat ik überhaupt in mijn mond stop. (Hello old me)

01b78b5627dfdbdfb55c52d733d868eb0b92a08774

Beweging
Tsja wat beweging betreft ging het goed zolang ik heen en weer bleef rijden naar mijn oude sportschool (25 km heen, 25km terug). Ik sportte zo’n 3 a 4 keer in de week dus dat kon mijn slechte eetpatroon een beetje compenseren.  Sinds kort heb ik besloten om mijn huidige abonnement stop te zetten en op zoek te gaan naar een andere sportschool. Het kostte met bijna twee keer tanken in totaal en dit zijn gewoon absurde en vooral onnodige bedragen. Vorige week heb ik een proefweek gehad bij een sportschool in de buurt maar ik vind hem nog niet helemaal geweldig. Ik ga ondertussen nog even verder shoppen en ga me proberen te vermaken met hardlopen/skeeleren etc. Because yes we can! 🙂

Vooruitgang
Ondanks alles ben ik de afgelopen maanden (voor alle bovenstaande drama) goed bezig geweest. Ik ben in totaal 20kg afgevallen en mijn spiermassa is zeker toegenomen. Dit is zowel te zien aan mijn lichaam als in de cijfers. Wel vind ik het lastig om de verandering bij mezelf te zien, ik zie mezelf eigenlijk nog steeds ‘even dik’ als dat ik was. Dus dat is zeker iets waar ik aan moet gaan werken. Helaas zitten er inmiddels weer wat nodige kilo’s bij dus het wordt echt tijd om me te herpakken. Ik kom steeds dichter bij mijn doel en het wordt tijd om na al die jaren eindelijk mijn doel eens te gaan bereiken!

Michelle1

Hoe nu verder
Eigenlijk heb ik het al een beetje verklapt. Want hoe nu verder? VOL AAN DE BAK in ieder geval! Tijd om bewust en goed te gaan eten en lekker te gaan sporten. Tuurlijk af en toe genieten kan geen kwaad maar de afgelopen twee weken was ik aan het ‘all time’ genieten. Not so good. Dus ik ga mijn motivatie even terug vinden en mezelf herpakken!

Live Laugh Love,
Michelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *