Over mij

Zoals je misschien al hebt kunnen bedenken is mijn naam Michelle. Ik ben 22 jaar oud en woon samen met mijn vriend in Woudenberg, een dorpje vlakbij Amersfoort. Sinds ik mijn blog ben begonnen weet ik wat mijn grootste passie is; schrijven. Behalve bloggen houd ik me met meer dingen bezig. Zo ga ik nog gewoon naar school en ben ik druk bezig met afstuderen.

Mich

Eind 2012 ben ik begonnen met mijn blog It Is Michelle. Op dat moment begon het allemaal met een blogger account maar halverwege 2014 ben ik overgestapt naar mijn eigen site, de site waar je op dit moment bent beland. Helaas heb ik na dit moment mijn blog links laten liggen, 2016 was voor mij het jaar om mijn blog weer op te pakken.

Één van de grootste redenen waarom ik ben gaan bloggen is om dingen van me af te schrijven. Dit doe ik niet door middel van een dagboek maar door artikelen te schrijven. Zo plaats ik bijvoorbeeld reviews, verlanglijstjes (de veelgenoemde wishlist) en deel ik verschillende momenten van mijn leven met mijn lezers. De persoonlijke inbreng op een blog vind ik tenslotte erg belangrijk! Zodra ik de mogelijkheid zie om ergens over te schrijven grijp ik mijn kans.

Maar eerst iets over mijn school. In eerste instantie viel mijn studiekeuze op de opleiding journalistiek. Tot mijn grote spijt heb ik dit helaas niet gekozen en volg ik op het moment de opleiding HBO Facility Management aan de Hogeschool van Utrecht in Amersfoort. Ik doe deze opleiding in de ”leren/werken” variant, wat betekent dat ik drie dagen aan het werk ben en ik twee dagen op school zit. Door mijn opleiding is het vele bloggen niet altijd even haalbaar, vooral in tentamenweken zit ik erg krap in mijn tijd.

IMG_2686

Behalve het druk zijn met school en bloggen heb ik natuurlijk meer bezigheden. Zo ben ik geboren in een echte crossfamilie en is mijn vriend ook volop bezig met deze sport. Een sport die veel tijd in beslag neemt maar waar ik met alle plezier mee bezig ben. Één van de belangrijkste dingen in mijn leven zijn mijn zusjes, ik ben gek op ze en kan dan ook niet zonder ze. Stiekem ben ik ook wel een beetje een shopaholic, een minder goede eigenschap dus.. Maar ach, never regret anything that made you smile zeggen ze toch?

In combinatie met mijn werk, school en hobby’s probeer ik het beste uit mijn blog te halen. Zo streef ik er naar om elke twee dagen één artikel te plaatsen. Wel zo handig voor jou om te weten natuurlijk.

Ik hoop dat je mijn artikelen met veel plezier leest en dat je snel nog eens een kijkje neemt op mijn blog!

Live Laugh Love,
Michelle